Tänk på oss som din it avdelning

Och tänk sedan aldrig mer på it. När du outsourcar din it till oss är dina it utmaningar helt enkelt våra.

Tænk på Sotea som din it afdeling

Vi gör it enkelt. Och lätt för dig

Varför ska it vara så svårt att förstå? Det förstår inte vi heller. Vi tränar på att döda tekniska termer. Och vi ser alltid till att göra it så enkelt som möjligt för dig. Det går att sluta prata i tekniska koder och tänka komplicerat kring it lösningar. Med andra ord: Vi gör det enkelt. Och lätt för dig.

Enkel og overskuelig it løsning

It med närvaro och personlig kontakt

För oss handlar it outsourcing inte bara om serverkapacitet och mjukvarulicenser. Det handlar också om det personliga förhållandet och en bra och tillgänglig support. Det är något vi uppskattar. Vi tror att närvaro och personlig kontakt är grunden för it lösningar som håller på lång sikt.

Personlig it support

Så här ser vi ut i siffror.
Det här är status just nu

+20 års erfarenhet

+300 kunder

7 x Børsen Gazelle 

Vi har papper på våra kompetenser

Certifieringar och utmärkelser är inte något du får automatiskt. Du måste förtjäna det. År efter år. Det är därför vi anstränger oss varje dag. Så att du är garanterad it lösningar som alltid lever upp till strikta kvalitets- och säkerhetskrav.

Microsoft Silver-certifierade

En bra (gammal) historia

Sotea skapades 2000 av Jess Munch Teilmann och Bo Jensen. Målet var (och är fortfarande) att utveckla användbar, hanterbar it på användarnas villkor. När snabbt internet och webbhotell blev verklighet 2005 började vi hosta it för våra kunder. Och sedan dess har it outsourcing varit vår kärnverksamhet.

Sotea - 20 års erfaring med it outsourcing

Allmänna villkor för hostingavtal

Läs mer

Service Level Agreement (SLA)

Läs mer

keyboard_arrow_up