Extern it avdelning

Vi utgår från dina it behov. Oavsett storleken på ditt bolag hittar vi rätt lösning för just dig.

It outsourcing tilpasset dit it behov

Hela eller delar av din it

Vi kan ta hand om allt. Från servrar och mjukvarulicenser till säkerhet och säkerhetskopiering av dina data. Och du kan alltid öka eller minska serverkapacitet och IT-resurser.

 

Kontakta oss

Du kan outsource hele eller dele af din it

Välj från vår it meny

Vår it lösning är enkel. Välj de it produkter och it tjänster du behöver från vår it meny. Allt till ett fast pris för att undvika obehagliga överraskningar på fakturan. Det gäller även implementeringen.

Ring till oss som kollegor

Om du lägger ut din it till oss får du ditt eget permanenta it team som känner dig, ditt företag och din it lösning. Vi tänker på it åt dig, som om det vore vår egen lösning.

Läs mer

En it løsning med et fast it team

Det är så här vi gör det

När du valt dina it produkter och it tjänster bygger vi lösningen åt dig i en parallell miljö till din befintliga lösning. Här kan du testa oss innan du fattar ditt slutgiltiga beslut. Principen är enkel: glad eller gratis. När du är nöjd implementerar vi omedelbart lösningen. Efter det behöver du aldrig mer tänka på it. Vi gör det åt dig.

Sådan leverer vi it services til dig

It säkerhet som den borde vara

Vi garanterar dig en hög säkerhetsnivå. Din lösning är säker i molnet. Här övervakar vi allt 24/7, året runt, av certifierade säkerhetstekniker.

Kontakta oss

Certificeret i datasikkerhed

Det är lätt att ändra

När du väl har valt dina it produkter och tjänster planerar vi processen och bygger lösningen åt dig i en parallell miljö. Här kan du testa allt innan du använder lösningen. När du är nöjd implementerar vi omedelbart lösningen.

Och då behöver du inte tänka på it längre.

Det er nemt at skifte it leverandør

7 skäl att outsourca din IT till oss:

Slipp ansvaret för IT och frigör interna resurser.

Ha total kontroll på din IT-budget - varje dag, året runt.

IT-support i världsklass - oavsett vilka IT-problem du har.

Följ kraven på GDPR och IT-säkerhet.

Maximal skalbarhet – öka eller minska efter behov.

Enkel och snabb implementering.

Leende och serviceinriktade IT-kollegor.

Allt i en enkel it lösning.
Vi garanterar det

Inga extra fakturor

Vår prislista är densamma för alla. Vi har fast pris på alla tjänster via ett månadsabonnemang där allt är inkluderat. Priset består av antalet användare, mjukvarulicenser, serverkapacitet och mängden data.

Läs mer

Glad eller gratis

Prova din it lösning innan du säger ja tack. Vi bygger och implementerar din lösning i en parallell miljö som är redo att användas. Här kan du testa allt innan du bestämmer dig. Du får fakturan först när du är nöjd och säker.

Läs mer
 

Leveransgaranti du kan förvänta dig

Du får ett fast pris för implementeringen av din lösning. Vi håller detta pris även om din lösning kostar oss extra timmar att utföra. Det gör det lätt att budgetera för dig. Och det är din garanti att du inte få några obekväma överraskningar på fakturan.

Läs mer

It är lätt att outsourca. Vill du höra vad vi kan göra för dig?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up