Leveransgaranti. Räkna med det

Vi ger dig ett fast pris inför implementeringen av din lösning. Sedan håller vi priset oavsett om din lösning tar oss fler timmar än beräknat eller inte. Det gör det lätt att budgetera för dig. Och det är din garanti för att du inte får obehagliga överraskningar.

It outsourcing tilpasset dit it behov

Vad innebär leveransgaranti för dig?

Det innebär naturligtvis att vi levererar det vi kommit överens om. Men inte bara det. Vi vet att konsulttid är dyr, och därför har vi valt bort all form av timkostnad.

När du får en offert från oss på en it lösning är du garanterad ett fast pris hela vägen. Inte bara månad efter månad, utan också när det gäller implementeringen. Ditt pris är fast - även om vi till exempel spenderar 10 timmar mer än beräknat. Det kommer inte att kosta dig extra. Därför kan vi med sinnesro säga: Leveransgaranti. Förvänta dig det.

Beräkna priset

Vill du se vad du ska betala?

Testa vår priskalkylator som direkt visar vad din it lösning kostar. Allt ingår.

Få ditt pris

Finns det ingen leveransgaranti någon annanstans?

Det kan vi förstås inte svara 100% på. Däremot har vi hört många berätta om hur deras fasta implementeringspris plötsligt inte var lika fast hos andra leverantörer. Det händer inte här. Du måste kunna räkna med hur dina utgifter för projektet kommer se ut - och det kan du hos Sotea. Alltid.

Ja tack till leveransgaranti

En it løsning med et fast it team

Tänk på oss som din it avdelning. Och tänk aldrig mer på it

Vi vet att it kan vara svårt att förstå. Det är därför vi är stolta över att göra det enkelt för dig. Så när du outsourcar din it till oss är dina it utmaningar helt enkelt våra. Kort sagt, vi gör allt för att du ska kunna sköta din core business.

Kunder väljer oss för att vi underlättar deras liv. Till exempel är priset alltid detsamma. Inga extra fakturor. Det ger extra trygghet och vinst i vardagen. 

Om konceptet

It ska vara enkelt att förstå. Och det är det om man bestämmer sig för att det ska vara enkelt.

Det har vi bestämt oss för i Sotea, och vi är stolta över att kunna avliva tekniska termer och att göra it enkelt för dig.

Vi vill vara din it avdelning, och vi vill att du ska sköta dina arbetsuppgifter och samtidigt uppleva att du har en bra relation till oss och kunna få den support du behöver när du behöver den.

Enkel it. Goda relationer. Transparant ekonomi. Det är Soteas koncept.

Allt i en enkel it lösning.
Vi garanterar det

Inga extra fakturor

Vår prislista är densamma för alla. Vi har fast pris på alla tjänster via ett månadsabonnemang där allt är inkluderat. Priset består av antalet användare, mjukvarulicenser, serverkapacitet och mängden data.

Läs mer

Glad eller gratis

Prova din it lösning innan du säger ja tack. Vi bygger och implementerar din lösning i en parallell miljö som är redo att användas. Här kan du testa allt innan du bestämmer dig. Du får fakturan först när du är nöjd och säker.

Läs mer
 

Leveransgaranti du kan förvänta dig

Du får ett fast pris för implementeringen av din lösning. Vi håller detta pris även om din lösning kostar oss extra timmar att utföra. Det gör det lätt att budgetera för dig. Och det är din garanti att du inte få några obekväma överraskningar på fakturan.

Läs mer

Ska vi hjälpa dig att göra it enkelt?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up