Glad eller gratis

Prova din it lösning innan du tackar ja. Vi bygger och implementerar din lösning i en parallell miljö - redo att testas av dig. Här kan du testa allt innan du fattar ditt slutliga beslut. Ingen faktura förrän du är nöjd.

It outsourcing tilpasset dit it behov

Men vad innebär glad eller gratis egentligen för dig??

Glad eller gratis är inte bara något vi säger utan något där vi faktiskt lever som vi lär. Det är en av flera punkter i vår implementeringsplan när du startar som kund hos oss. Vi tar dig igenom hela flödet i vår uppstartsprocess.

Vår process ser ut som nedan:

Sådan leverer vi it services til dig

Beräkna priset

Använd vår priskalkylator och få en överblick över vad ditt pris är varje månad.

Inga obehagliga överraskningar och inga extra fakturor.

Enkel IT och transparent ekonomi.

Få ditt pris

När kan du nyttja glad eller gratis?

Glad eller gratis kan nyttjas hela vägen tills lösningen tas i bruk. Det betyder att om du inte är helt nöjd efter att ha testat din nya it miljö säger du till oss. Vi gör ändrar och justerar tjänsten tills du är nöjd med lösningen och den fungerar som förväntat. När du är nöjd är vi redo att ta din lösning i bruk.

Ja tack för glad eller gratis

En it løsning med et fast it team

Om konceptet

It ska vara enkelt att förstå. Och det är det om man bestämmer sig för att det ska vara enkelt.

Det har vi bestämt oss för i Sotea, och vi är stolta över att kunna avliva tekniska termer och att göra it enkelt för dig.

Vi vill vara din it avdelning, och vi vill att du ska sköta dina arbetsuppgifter och samtidigt uppleva att du har en bra relation till oss och kunna få den support du behöver när du behöver den.

Enkel it. Goda relationer. Transparant ekonomi. Det är Soteas koncept.

Allt i en enkel it lösning.
Vi garanterar det

Inga extra fakturor

Vår prislista är densamma för alla. Vi har fast pris på alla tjänster via ett månadsabonnemang där allt är inkluderat. Priset består av antalet användare, mjukvarulicenser, serverkapacitet och mängden data.

Läs mer

Glad eller gratis

Prova din it lösning innan du säger ja tack. Vi bygger och implementerar din lösning i en parallell miljö som är redo att användas. Här kan du testa allt innan du bestämmer dig. Du får fakturan först när du är nöjd och säker.

Läs mer
 

Leveransgaranti du kan förvänta dig

Du får ett fast pris för implementeringen av din lösning. Vi håller detta pris även om din lösning kostar oss extra timmar att utföra. Det gör det lätt att budgetera för dig. Och det är din garanti att du inte få några obekväma överraskningar på fakturan.

Läs mer

Ska vi hjälpa dig att göra it enkelt?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up