Inga extra fakturor. Någonsin

Vår prislista är densamma för alla. Vi har fast pris på alla tjänster via ett månadsabonnemang där allt är inkluderat. Priset består av antalet användare, mjukvarulicenser, serverkapacitet och mängden data.

It outsourcing tilpasset dit it behov

Vad innebär inga extra fakturor för dig?

Kort sagt innebär det att du har ett fast pris för din it avdelning varje månad. Detta innebär obegränsad tillgång till vår support dygnet runt både via telefon och e-post, drift och underhåll av dina system, komplett översikt över dina Microsoft 365-licenser, installation av maskinvara när du får en ny användare, underhåll av servrar, övervakning av dina it system och mycket mer. Allt till ett fast pris varje månad - utan extra fakturor.

Beräkna priset

Använd vår priskalkylator och få en överblick över vad ditt pris är varje månad.

Inga obehagliga överraskningar och inga extra fakturor.

Enkel IT och transparent ekonomi.

Få ditt pris

Hur skiljer vi oss från konkurrenterna?

Framförallt är det en viktig punkt som särskiljer oss. Hos andra kan ett avtal med fasta priser ändå innebära ett timpris i slutändan då det finns en begränsad timbank som igår i det fasta priset. Hos oss finns inget stoppur som börjar när du ringer. Du kan ringa varje dag, månad efter månad, utan extra kostnad. Det vi ofta upplever med våra konkurrenter är att det antingen finns en gräns för vem som kan ringa in, hur många timmar som kan användas varje månad, eller att du har ett klippkort med X antal timmar som kan användas.

För oss är inte det ett avtal med fast pris och det motsvarar inte noll extra fakturor. Vi har kört samma koncept sedan 2005, där vi aldrig har skickat en extra faktura.

Ja tack till noll extrafakturor

En it løsning med et fast it team

Om konceptet

It ska vara enkelt att förstå. Och det är det om man bestämmer sig för att det ska vara enkelt.

Det har vi bestämt oss för i Sotea, och vi är stolta över att kunna avliva tekniska termer och att göra it enkelt för dig.

Vi vill vara din it avdelning, och vi vill att du ska sköta dina arbetsuppgifter och samtidigt uppleva att du har en bra relation till oss och kunna få den support du behöver när du behöver den.

Enkel it. Goda relationer. Transparant ekonomi. Det är Soteas koncept.

Fast pris månad efter månad. Få en it budget som du kan räkna med

Vi hör ofta från potentiella kunder att de överskrider sin it budget varje år. Och det händer ofta att fler anställda tillkommer än budgeterat. Dessutom upplever kunderna att priserna stiger eller att det behövs mer stöd på ett år än väntat. Det upplever du inte hos oss. Priset är fast så att du kan beräkna och räkna med din it budget. Det blir inte en krona dyrare eller billigare, om du inte väljer att addera extra tjänster själv.

Allt i en enkel it lösning.
Vi garanterar det

Inga extra fakturor

Vår prislista är densamma för alla. Vi har fast pris på alla tjänster via ett månadsabonnemang där allt är inkluderat. Priset består av antalet användare, mjukvarulicenser, serverkapacitet och mängden data.

Läs mer

Glad eller gratis

Prova din it lösning innan du säger ja tack. Vi bygger och implementerar din lösning i en parallell miljö som är redo att användas. Här kan du testa allt innan du bestämmer dig. Du får fakturan först när du är nöjd och säker.

Läs mer
 

Leveransgaranti du kan förvänta dig

Du får ett fast pris för implementeringen av din lösning. Vi håller detta pris även om din lösning kostar oss extra timmar att utföra. Det gör det lätt att budgetera för dig. Och det är din garanti att du inte få några obekväma överraskningar på fakturan.

Läs mer

Ska vi hjälpa dig att göra it enkelt?

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up