It avdelning 

 

Låt oss vara ärliga: vi älskar it, men vi vet att inte alla känner så. It är för många bara ett sätt för att nå ett mål. Och it måste bara fungera utan krångel. Så hur löser vi det? 

It outsourcing tilpasset dit it behov

It avdelning 

"It måste bara fungera utan krångel." Så hur löser vi det? 

För oss är svaret glasklart. Det ska vara så enkelt som möjligt att använda it. Det är därför du kan få en alldeles egen it avdelning på Sotea. 

Du får en extern it avdelning som tar hand om ditt företags it behov. Alltihop. Drift, utveckling, allt. Det innebär att du och dina kollegor kan göra det ni jobbar för: skapa värde för kärnverksamheten. 

På den här sidan hittar du svar på vilka tjänster en it avdelning specifikt innehåller. Trevlig läsning. 

 

Läs mer om din it avdelning

Du kan outsource hele eller dele af din it

Vad innehåller en it avdelning? 

Svaret beror på vem du frågar. På Sotea får du följande produkter och tjänster när du köper tjänsten it avdelning: 

Ring eller mejla till din it avdelning när du behöver det. Vi är här för att hjälpa dig. Varje dag 

Drift och underhåll av dina system så att de alltid är uppdaterade 

Personliga meddelanden från din dedikerade it rådgivare om kritiska fel skulle uppstå i dina tjänster 

Årliga strategimöten där vi granskar ditt it upplägg och presenterar möjligheter att utveckla ditt företag med it 

Konfigurera hårdvara när du får en ny användare (fjärrkonfigurera datorer)  

Full översikt över hur många Microsoft 365-licenser du har och vilka de tillhör 

Fast pris - inga extra fakturor. Någonsin 

Kort sagt, det handlar om att vi tar hand om din it. Vi hanterar allt så att du kan fokusera på ditt företag. 

Din it rådgivare 

När du köper en it avdelning hos Sotea får du en dedikerad it konsult. Han eller hon fokuserar på ditt företag - och det är också din it konsult som skriver eller ringer dig om problem eller potentiella säkerhetsöverträdelser uppstår som bara gäller dig och de tjänster du har. 

En it konsult är till för dig som behöver kompetent hjälp - från samma person varje gång. För dig som är trött på att vara ett nummer i högen, och som vill ha kompetent och personlig hjälp.  

Läs mere

 

En it løsning med et fast it team

Allt i en enkel it lösning.
Vi garanterar det

Inga extra fakturor

Vår prislista är densamma för alla. Vi har fast pris på alla tjänster via ett månadsabonnemang där allt är inkluderat. Priset består av antalet användare, mjukvarulicenser, serverkapacitet och mängden data.

Läs mer

Glad eller gratis

Prova din it lösning innan du säger ja tack. Vi bygger och implementerar din lösning i en parallell miljö som är redo att användas. Här kan du testa allt innan du bestämmer dig. Du får fakturan först när du är nöjd och säker.

Läs mer
 

Leveransgaranti du kan förvänta dig

Du får ett fast pris för implementeringen av din lösning. Vi håller detta pris även om din lösning kostar oss extra timmar att utföra. Det gör det lätt att budgetera för dig. Och det är din garanti att du inte få några obekväma överraskningar på fakturan.

Läs mer

Extern it avdelning 

Du bör se oss som din externa it avdelning. Vi är alltid nära dig, även om vi inte är på ditt kontor. Du kan alltid ringa oss om du har några frågor eller problem. Utan det kostar extra. På Sotea har vi ett fast pris för vår it avdelning, oavsett hur många gånger du ringer eller mejlar på en dag. Det garanterar en enda arbetsform utan byråkrati eller extra fakturor.  

Vi är dock mycket mer än en helpdesk. Vi sätter oss till bords med dig när det gäller att fatta strategiska beslut, så du kommer alltid ihåg att tänka in it i dina planer. 

Med en extern it avdelning får du därför både hjälp att få vardagen att fungera - och göra planer för framtiden. 

Vad kostar din it avdelning?

Certificeret i datasikkerhed

3 fördelar med en extern it avdelning hos oss 

Bli av med ditt it ansvar och frigör resurser internt. 

Håll koll på din it budget - varje dag, året runt. 

Slipp it supporten internt - oavsett vilka it problem du har. 

Hybrid it avdelning 

Ja, det är faktiskt en verklighet. 

För vi är väl medvetna om att vissa resurser är bra att ha internt. Det interna arbetet får dock inte avleda fokus från det viktigaste. Till exempel finner vi ofta att it chefen eller den it ansvarige i företaget löser ett antal supportuppgifter och därför inte har tid eller resurser att utveckla företagets verksamhet genom it. Det är en olämplig arbetsfördelning, vilket resulterar i att säkerhetssystemen blir långsamma och föråldrade i en gammal it miljö. Det är därför vi erbjuder en hybrid it avdelning, där du behåller dina interna resurser och samtidigt får hjälp av externa experter. 

Det er nemt at skifte it leverandør

En hybrid it avdelning kan se ut på två sätt: 

1. Vi svarar på de samtal som inte hinns med på it chefens eller den it ansvariges telefon. Det innebär att telefonen vidarebefordras till Soteas experter när din it chef eller den it ansvarige inte kan svara på samtal - till exempel för att han eller hon är upptagen eller i ett möte.

2. Vi utför alla supportfunktioner så att din it chef eller den it ansvarige hinner utveckla verksamheten genom it. Det handlar om att nyttja resurserna på bästa sätt. 

Behöver du en avdelning? 
Slå oss en signal 

Outsourcing af it afdeling

keyboard_arrow_up